6063 t6 bar aluminium

6063 t6 batang bar aluminium milik aloi siri Al-Mg-Si, dengan kebolehpercayaan yang baik, boleh digunakan sebagai bentuk dengan bentuk keratan rentas kompleks, rintangan kakisan yang baik dan rawatan permukaan, dan pelbagai aplikasi, terutamanya industri pembinaan tidak boleh dilakukan tanpa aloi ini , Adakah aloi yang paling menjanjikan. Rintangan kakisan yang baik, kebolehkimpalan yang sangat baik, kebolehfungsian sejuk yang baik, rawatan haba diperkukuhkan, kekuatan impak yang tinggi, tidak sensitif terhadap kecacatan, dan kekuatan sederhana. Ia mempunyai termoplastik yang sangat baik dan boleh disekstasi pada kelajuan tinggi untuk membentuk kompleks, dinding nipis, profil berongga atau pemalsangan ke dalam pemalsangan kompleks

6063 t6 batang bar aluminium digunakan secara meluas dalam kerangka membina pintu aluminium, tingkap dan dinding langsir. Untuk memastikan bahawa pintu, tingkap dan dinding langsir mempunyai rintangan tekanan angin yang tinggi, prestasi pemasangan, rintangan kakisan dan prestasi hiasan, keperluan prestasi komprehensif profil aloi aluminium jauh lebih tinggi daripada yang dalam piawaian Profil Industri.

Batang bar aluminium T6 6 yang dibekalkan oleh Henan Chalco Aluminium dihasilkan mengikut pelbagai piawaian kebangsaan seperti GB/T3191-2010, GB/T6892-2006, GB/T3190-2008, dan lain-lain, untuk memastikan kualiti produk yang cemerlang. Produk ini boleh disesuaikan mengikut keperluan khas pelanggan.